Badkamers

Het gebruik van glas in badkamers is geen overbodige luxe met al het rondspattend water. Een vlakke wand is immers makkelijk schoon te houden dan een douchecabine met alle ribbels en randjes. Het gebruik van glas in badkamers beperkt zich niet alleen tot douchecabines of inloopdouches, maar tot de mogelijkheden behoren ook wandpanelen, maatwerk spiegels en planchetten.

Douchecabine

Een hardglazen deur dat de cabine omhult en het meeste spatwater houdt daar waar het hoort. De douchedeuren  worden op maat gemaakt en leverbaar met verschillende soorten beslag. De voordelen van een hardglazen douchedeur is : transparant, bijna geen ruimte verlies en blijft tijdloos. 

Inloopdouche

In de moderne badkamers zie je tegenwoordig telkens meer inloopdouches. Het grote voordeel hiervan is het ruimtelijk gevoel en het gemak van schoonhouden. De douchewanden zijn in alle soorten en maten te leveren, koud op de muren en wanden bevestigd of afgewerkt met een strak en tijdloos profiel.

Door de afwerking van het glas met de "invisible-shield" coating zorgt ervoor dat u minder last heeft van kalk op u glas.